Logg doggy stilling

logg doggy stilling

Doggy style er for mange en av favorittene av flere grunner. Stillingen appellerer til den litt primitive og animalske siden av oss, ikke minst ligger. I en alder av 24 har jeg enda ikke prøvd Doggy style. Logg inn for å følge dette. Følgere 0 Er Doggy style noe som dere damer liker? Nesten kun samme stilling. Hun kommer aldri i andre stillinger, bortsett fra hvis hun ligger øverst helet flat over får vondt av misjonær med beina over skuldrene på gutten, og doggystyle ?.

Videos

Farting Doggy Style! jeg og sambo har prøvd mye nytt og spennende etter at minsten ble født for 9 mnd siden, men det er en stilling jeg ikke kan nyte fullt ut og det  Rett fram: vondt ved doggy style:0 - Anonymforum. Bakfra, doggy -style eller hundestillingen, kjært barn har mange navn. Hvorfor stillingen er kjent som hundestillingen sier seg vel selv, det er slik hundene holder. Det er faktisk en veldig ok stilling, for mannen kommer langt inn. Å bli tatt bakfra er det samme som " doggy style", det er det som heter å bli tatt.

Logg doggy stilling - norwegian

Forbruket av energi må være større enn inntaket. Han styrer tempoet og dybden på støtene helt og holdent, men som den gode elsker han er, følger han selvsagt nøye med på hennes reaksjoner slik at han gjør det hun liker best….

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *